Izvor:
17.04.2017 u 14:17
0

OTKRIJTE: Ovo su znakovi da će vaše prijateljstvo trajati zauvek!

Najbolja i najdublja prijateljstva preživće sva potencijalno teška životna iskustva. Ovo su znakovi koji pokazuju da imate prijateljicu ili prijatelja za ceo život

1. Uvek ste iskreni jedno prema drugome

Bez obzira na sve, uvek ćete reći ono što mislite, otvoreno ćete izraziti svoja osećanja i stavove, i podeliti iskrena razmišljanja. Ništa drugo za vas nije opcija. Tako gradite prijateljstvo puno međusobnog poverenja.

2. Uvažavate međusobne različitosti

Ne doživljavate ih kao nešto što vas udaljava nego u tome vidite priliku da nešto naučite jedno od drugog. Od razlika u osobnosti do razlika u stavovima – uvažavate sve.

3. Čak je i tišina između vas "prijatna"

Ponekad nam se ne razgovara ni sa kim, ali jednostavno želimo svoju prijateljicu ili prijatelja da imamo uz sebe. Nije vam problem da zajedno sedite na kafi i jednostavno uživate u miru i tišini dok vam se misli ne pročiste dovoljno da se vratite dugim razgovorima. Nikada vam nije neugodno u takvom trenutku, jer se radujete svakoj prilici koju možete da provedete zajedno, bez obzira na raspoloženje.

4. Razumete da duga razdvojenost ne znači kraj prijateljstva

Život može da nas odvede u različite gradove i na druge kontinente. Svakodnevne obaveze i radno vreme mogu da na odvoje od prijatelja. Međutim, bez obzira na to koliko vremena prođe, vama je svaki susret isti i razumete se kao da se razdvojenost nikada nije ni dogodila.

5. Ne plašite se neslaganja

Čak se ni sa najboljom prijateljicom ili prijateljem ne možete uvek da se složite u svemu, ali vi to ne doživljavate kao problem. Neslaganja su sastavni deo života i događaju se svakome. Važno je ne dopustiti im da naštete prijateljstvu. Vi imate puno razumevanja jedno za drugo i znate da se to vama ne može dogoditi.

zadovoljna.hr
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter