Izvor:
03.12.2019 u 19:49
0

UVEK IMA ISTI IZRAZ LICA NA FOTOGRAFIJAMA: Princ Oskar voli da bude ozbiljan na svojim slikama!

Princa izgleda ne oduševljava činjenica što je treći u liniji da nasledi tron​​​​​​

Iako mediji uglavnom pišu o članovima britanske kraljevske porodice, bilo da šou ukrade princeza Šarlot ili njena braća, prinčevi Džordž i Lui, još jedan mali princ iz druge evropske kraljevske porodice našao se u centru zbivanja, ali zbog uvek istog izraza lica.

Da je najmlađa generacija kraljevića popularnija od svojih roditelja govori i primer "novog dečaka iz kraja", koji poslednjih dana krade pažnju medija.

U pitanju je švedski princ Oskar (3), najmlađi sin prestolonaslednice Viktorije i njenog supruga princa Danijela. U pitanju je jedan od najslađih, ali i najmrzovoljnijih naslednika krune.

I dok princeza Šarlot stalno maše novinarima, Oskar nikad ne izgleda srećno kada vidi kamere, piše Biznis insajder.

Oskar je možda još uvek mali da bi shvatio da je treći u liniji da nasledi tron. A možda i shvata, ali kraljevski život mu se baš ne sviđa.

Na fotografijama je mladi princ uvek namršten i skoro uvek ima isti izraz lica.

Bez obzira što je uvek namrgođen, princ Oskar je i dalje presladak.

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter