Izvor:
13.11.2019 u 13:15
0

SVAKIH 7 GODINA SE DEŠAVAJU PROMENE: Ovako univerzum menja SUDBINU!

Skoro svako od nas voli kada sretne starog prijatelja koga godinama nije video i dobije kompliment – Ništa se nisi promenio/la! Ali, mnogima se događa i da sretnu potpuno drugačiju osobi… Evo koliko se zaista menjamo kao ličnost tokom deset godina.

Istraživanja pokazuju da se drastične promene u životu svakog čoveka događaju u ciklusu od sedam godina. Na svakih sedam godina menja se unutrašnje stanje, kao i čovekovo okruženje, a sve to značajno utiče na promenu njegove ličnosti.

Promene se tokom sedam godina događaju i u Univerzumu i u kretanju energije. Svaka promena u protoku energije utiče na našu ličnost, želje, ambicije i odnose.

Svaki ciklus od sedam godina donosi drugačije izazove. Na primer, u prvom ciklusu imaćemo manje teškoća i testova u odnosu na treći sedmogodišnji ciklus.

Kada uspete da pređete sve prepreke i iz svakog ciklusa izađete bogatiji za jednu lekciju ili važno iskustvo, to će vam podići samopouzdanje i učiniće da postanete jači.

Osoba koja živi preko 84 godine ima to zadovoljstvo da prođe kroz sve sedmogodišnje cikluse. Možda vam sada ova konstatacija ne izgleda realno, ali kada se osvrnete na svoj život videćete da su se na svakih sedam godina događale ključne životne promene.

Najveće životne promene i turbulencije očekuju nas u 7, 14, 21, 28, 35, 42, 49, 56, 63, 70, 77 i 84. godini života.

Svaki taj sedmogodišnji test treba preći i prevazići, jer to predstavlja deo našeg duhovnog putovanja.

Samo slušajte svoj unutrašnji glas i pripremite se za novi sedmogodišnji ciklus u vašem životu. Na kraju, shvatićete da su sve borbe vredele.

Izvor: lovesensa.rs
Foto: Pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter