Izvor:
13.10.2019 u 11:47
0

KRATKA MOZGALICA: Starost blizanaca? (FOTO)

Jovan i Bojana su postali ponosni roditelji blizanaca Stefana i Radovana. Nakon njihovog rođenja otkrili su nešto zanimljivo što ih čini jedinstvenim. Svi pokušavaju da odgonetnu rešenje, ali retko kome to polazi za rukom.

Roditelji su odlučili da se zabave pa su objavili ovu simpatičnu mozgalicu – zagonetku. Probajte da je rešite sami, a ako vam baš ne ide, ispod pročitajte rešenje.

Mozgalica glasi:

Stefan je rođen prvi, ali njegov brat blizanac Radovan je stariji.
Kako je to moguće?

Rešenje je moguće, samo trebate biti domišljati. Ukoliko ipak ne uspete da dođete do rešenja, pročitajte ga u nastavku ispod slike.

Rešenje

Radi se o tome da je Stefan rođen u 1:39, a Radovan je rođen 31 minut kasnije. Upravo se u taj sat menjalo vreme pa se kazaljka pomerala za jedan sat unazad. Tako je Radovanovo vreme rođenja prijavljeno u 1:10, što ga službeno čini starijim od svog brata Stefana.

Izvor: Opušteno.rs
Foto: mamaija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter