Izvor:
14.09.2019 u 19:01
0

VODIČ ZA PREŽIVLJAVANJE: Kako da izdržite poslednjih nedelju dana u mesecu?

Svaki put se podsetimo da nove cipele ne vrede nedelju dana gladovanja, a svaki put ne učimo na svojim greškama. Možda se čini da je život mnogih žena (urednika) sačinjen od luksuznih zabava, garderobera sa dizajnerskom odećom i poslovnim putovanjima na Nedeljama mode, ali sve je to daleko od istine koliko i život Keri Bredšo na Menhetnu sa cipelama Manola Blahnika koje kupuje od plate kolumniste.

Priznajemo: umesto zatvorenih žurki petkom jedemo picu i gledamo sledeću epizodu serije "Seks i grad", jer za žurku vam je potrebna želja da ustanete iz kreveta i nova haljina, a imate još čitavu nedelju do plate. Kako je preživeti?

Delimo proverene savete i gorko iskustvo života bez novca.

Vreme romantike

Nedelja pre plate je najbolje vreme za sređivanje ličnog života. Ovde ćete morati da se oslobodite svih predrasuda, možda i ponosa i zaboravite na rodnu ravnopravnost radi opstanka.

Evo detaljnog uputstva:

Preuzmite Tinder

Dodajte svoje najbolje fotografije i prelazite prstom udesno dok ne nađete muškarca (ili ženu) spremnog da vas nahrani. Razmena formalnosti, lagan flert – i sada već sedite u restoranu i večerate prvi put u nedelju. Ali ozbiljno, možete dobiti korisne kontakte, posetiti najukusnija mesta u gradu i možda pronaći ljubav.

Glavna stvar – ne štedite na lajkovima!

Vreme je da smršate

Poslednji dani pre plate uvek su prinudni detoks. Zamislite to kao priliku da očistite organizam i izgubite suvišne kilograme. Ni mi, niti nutricionisti ne preporučujemo gubitak kilograma samo na sokovima (osim toga, skupi su), ali zelene salate i voće sa pijace su vrlo dobra opcija da se iskoristi situacija. Glavna stvar – ne gladujte, jer to možete raditi samo pod nadzorom lekara, a trošiti poslednji novac na to bilo bi neracionalno (lakše je jesti nego platiti post, zar ne?).

Dijeta od lubenice

Septembar je, što znači da je vreme da kupite veliku lubenicu po jeftinijoj ceni i zaboravite na sve skupe keto dijete i proteinske šejkove. Ponosno idite na pijacu, kupujte sveže voće i povrće i uživajte u svom životu (čak i ako nema pice sa četiri vrste sira).

Ženski Magazin
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter