Izvor:
04.09.2019 u 18:49
0

MALI VODIČ KROZ ZAKON PRIVLAČNOSTI: Kako da dobijete ono što ste oduvek želeli?

Sve naše misli i osećanja podstiču odluke koje donosimo.

Dakle, ako su previše negativne, lako će vam pokvariti život. Kad zaista želite pozitivne promene, trebalo bi da radite na njima. Danas ćemo vam reći kako koristiti zakon privlačenja sreće i kako stimulisati mozak da stvara dobre ideje.

Šta je zakon privlačnosti?

Zakon privlačnosti je univerzalni princip prema kojem privlačimo sve na šta se fokusiramo. Ovo je moć našeg mozga, koja zaista može prevesti naše snove i želje u stvarnost. Ako se koncentrišete na osećaj anksioznosti, straha ili stresa, tada stvarate negativnu energiju, a ona vam se vraća sa viškom. Univerzum ne bira šta će biti bolje za vas, sami birate da li će univerzum biti pozitivan ili negativan prema vama.

Započnite analizu

Odvojite malo vremena za razmišljanje. Kad imate jasnu predstavu o tome šta vam treba, mozak može pripremiti vaš um i povezati misli i tražiti rešenja za stvarne akcije. Ako se pravilno koncentrišete, moći ćete da se približite čak i najneverovatnijim dostignućima.

Očistite svoj um

Što ste slobodniji u svojim mislima, lakše ćete se fokusirati na ono što je važno. Jednostavan način čišćenja glave je da počnete duboko disati. Pokušajte da ne žurite, zatvorite oči, duboko udišite i izdahnite.

Zapišite svoje ciljeve

Kada utvrdite šta zaista želite i napišete to na papiru, to će vam pomoći da popravite određene pozitivne emocije u svom umu. Sledite formulaciju: promenite „Želim da dobijem unapređenje“ u „Dobiću unapređenje“ ili „Pobediću na takmičenju“. Moć razmišljanja o tome kako će se vaš život promeniti pomoći će vam da osetite veoma pozitivno uzbuđenje iznutra i ispuniće vas motivacijom.

Vizualizujte svoje ciljeve

Zamislite da ste već postigli željeno. Kako se osećate? Sa kim delite svoj uspeh? Šta jedete prvo posle ove pobede? Vizualizacija vašeg budućeg srećnog života poslužiće kao podsećanje na ono čemu težite u načelu. Napravite kolaž koji će visiti ispred radne površine – uz pomoć izrezaka iz časopisa, štampanih citata, fotografija ili čak najava o prodaji luksuznog imanja. Uložite pravu energiju u ovaj plan i osetite kako vera jača svakog dana.

Preduzmite akciju

Sada kada je pozitivna energija već privučena, možete da nastavite sa stvarnim akcijama. Setite se da s neba ništa neće pasti na vas, pa čak i da biste osvojili lutriju, prvo morate kupiti tiket za lutriju. Redovno obraćajte pažnju na to da se koncentrišete na svoje želje i razmislite o novim načinima da postignete ono što želite. Radite na strahovima, jer su one glavna prepreka srećnom životu. Obratite pažnju na promene koje se dešavaju u vašem životu, na vaše odnose sa ljudima i raspoloženje uopšte. Brzo ćete pronaći potvrdu da idete pravim putem i postepeno ćete se osloboditi ideje da život možete graditi samo kroz ekstremni stres.

Ženski Magazin
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter