Izvor:
24.08.2019 u 15:24
0

PAZITE KAKO SE ULEPŠAVATE: Otkrivamo šta muškarci ne vole da vide na pripadnicama lepšeg pola!

Svakog muškarca privlače određene stvari kod žena, i dok neki padaju na boju kose, drugima je bitna boja očiju, a trećima, osmeh ili oblik tela. Međutim, koliko god se muškarci razlikovali, postoje određene greške prilikom ulepšavanja koje će svakog muškarca oterati od pripadnice lepšeg pola.

Zastrašujući smokey eyes

Iako tamna senka može vaš pogled da učini mističnim i zavodljivim, ako preterate sa nanošenjem tamne senke i olovke, postići ćete sasvim suprotan efekat. Umesto zavodljivog pogleda, zastrašujući smokey eyes muškarce će bukvalno oterati od vas, a mnogi bi mogli da pomisle da ne znate da se šminkate i da na lice stavljate sve što imate u kozmetičkoj torbici.

Nepravilno nanesen puder

Vidljiva crta pudera na vratu jedna je od stvari koje muškarce itekako mogu da odbiju. Nepravilno nanesen puder i drugačija boja vrata i lica, navešće muškarce da se zapitaju zašto ne volite prirodni izgled svog lica ili će se ptitati zašto se niste potrudili da smanjite tu razliku, piše Yahoo Shine.

Previše beli zubi

Naravno da su zubi jedna od prvih stvari koju uočavamo kod partnera, ali i tu postoje granice. Zdravi, negovani i beli zubi da, ali niko ne voli preterano izbeljene zube. Takav osmeh muškarcima deluje veštački, lažno i nimalo privlačno.

Lepljivi sjaj

Ženske usne su samo jedna od stvari kojima muškarci ne mogu da odole, ali pripazite kad ih šminkate. Naime, nema ni jednog muškarca koji uživa u ljubljenju sa djevojkom koja nosi lepljivi sjaj, posebno u nekoj jakoj boji. Osim što doživljaj za vreme ljubljenja nije nimalo prijatan, ni jedan muškarac ne želi da posle ljubljenja skida debeli sloj sjaja sa svojih usana.

Litre parfema

Još je legendarna Koko Šanel naglašavala da prava zavodnica mora da ima parfem na sebi, ali to naravno ne znači da njime treba da se "okupate". Ugodan i opijajući parfem koji odgovara vašoj ličnosti i koži je poželjan, ali u umerenim količinama. Ako žena nosi previše parfema, ostali oko nje će imati osećaj da se guše; muškarci će dobiti potrebu da pobegnu, a ne da joj se približe.

Predugački nokti

Uredni i održavani nokti su stvar koja se ne preskače, međutim, muškarcima dužina ženskih noktiju itekako igra veliku ulogu. Predugački nokti muškarcima deluju previše veštački, neki čak tvrde da ih podsećaju na mačje, a posebno ih do ludila dovodi udaranje noktima po stolu.

Ten iz solarijuma

Iz kog god ugla da posmatramo, muškarcima je privlačnija prirodna lepota od one vešatčke, a to isto važi i za ten. Zato, ako pitate muškarce, pre biraju prirodni bledi ten nego veštački koji se održava u solarijumu.

Izvor: Opusteno.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter