Izvor:
15.09.2017 u 12:39
0

PAZITE GDE IDETE: Ove zemlje su najnegostoljubivije!

Ako vam je palo na pamet da putujete po svetu, pazite gde idete!

Avganistan, Severna Koreja, Somalija, Sirija i Turkmenistan našli su se na spisku najnegostuljibivijih zemalja na svetu. Prema listi portala „Pasport indeks“, ove države nemaju saglasnost o bezviznom režimu.

Na spisku je i Angola, koja bezvizni režim nudi samo turistima iz Namibije, a slede Butan, Ekvatorijalna Gvineja, Eritreja, Irak i Libija, koji bez viza puštaju samo posetioce iz trećih zemalja.

Rusija, u kojoj bezvizni režim važi za državljane 42 zemlje, zauzela je 83. mesto na listi, na koju je uvršteno 198 zemalja i teritorija.

„Pasport indeks“ je ranije sastavio spisak najgostoljubivijih zemalja, a na njegovom vrhu bila su Komorska ostrva, Obala slonovače, Gvineja Bisao, Madagaskar, Maldivi i druge države koje ne ograničavaju ulazak na svoju teritoriju.

Izvor: alo.rs
Foto: Twitter/ kompasbeograd

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter