Izvor:
13.06.2016 u 15:06
0

SAMO ZA HRABRE: Ako ste avanturista, ovo je pravi IZAZOV za vas! (VIDEO)

Japanci su osmislili novu turističku atrakciju koja će privući samo one najhrabrije. Ovaj zabavni park koji oduševljava turiste smešten je na brdu u gradu Okajama, ali ono što privlači najveću pažnju je „Sky Cycle”, uska staza koja se nalazi na visini od 15 metara.

Međutim, strašnije je to što posetioce štiti samo pojas dok oni vrte pedale i voze se po neobičnim šinama. Vožnja traje oko tri minuta i namenjena je samo hrabrim posetiocima.

Dok budete gledali ovaj video verovatno će i vama skočiti adrenalin, a ako budete išli u posetu Japanu posetite ovu neobičnu zanimaciju!

Happytv.tv
Foto: Youtube Printscreen/ 3,459,988 views

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter