Izvor:
28.04.2017 u 09:35
0

IZBEGNITE PRENATRPAN PRTLJAG: Ove stvari ne treba da nosite na putovanje!

Niko ne voli da za sobom vuče težak kofe na putovanju, ali nam je on često neophodan jer uvek "moramo da ubacimo još ovo". Evo koje stvari ne treba da nosite na putovanje.

Nekako se uvek prevarimo prilikom pakovanja i ponesemo gomilu nepotrebnih stvari pod parolom "možda će mi zatrebati". Olakšajte sebi i ne pakujte ove stvari jer vam sigurno neće trebati na odmoru.

Neudobne cipele

Cipele sa platformom od kojih vas zabole noge, espadrile od čipke koje vam čudno grebu kožu? Ostavite ih kod kuće jer sigurno nećete odlučiti da ih obujete kada krenete u obilazak grada!

Knjige tvrdog poveza

Volite da ponesete knjige na odmor i to je super, ali pametno birajte – ne samo naslove, već i povez. Ne otežavajte prtljag pakovanjem knjige od 700 strana i onih koji imaju tvrdi povez. Uz takve knjige uživajte kod kuće, a na odmor ponesite knjige koje imaju nešto manje strana i "običan", meki povez.

Kupaći u kojem vam nije prijatno

Ako vam je neprijatno da u tom kupaćem stojite ispred ogledala u kupatilu, tek će vam biti neprijatno da u njemu prošetate plažom. Dakle, odaberite kupaći kostim u kojem vam je prijatno i ponesite ga.

Previše kozmetike

Naročito ako odsedate u hotelu, nema potrebe da nosite šampon, sapun, peškire. Ako niste sigurni da će svega toga biti tamo gde ćete biti smešteni, pozovite da proverite.

Fen za kosu

Važi isto što i za kozmetiku. Ako niste sigurni, pozovite smeštaj i pitajte da li tamo ima fen i spasite sebe dodatne težine kofera.

Izvor:vesti-online.com
Foto:Twitter/WhatsTreding

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter