Izvor:
19.10.2019 u 08:17
0

EKSPERTI ZA PUTOVANJA OTKRILI: Kako od sobe sa manjim krevetom do „king size“ kreveta sa pogledom na grad?

Često se piše o mogućnostima za poboljšanje uslova na letu, o načinima za prebacivanje u višu klasu, ali šta je sa mogućnošću dobijanja bolje hotelske sobe po ceni standardne?

Iako su besplatni šampanjac i veći prostor za noge sjajna stvar, vaša hotelska soba je mesto gde, ipak, svake noći dolazite da se odmorite i naspavate. Kako se prebaciti iz standardne sobe, koju ste platili, u neku bolju ili eventualno u apartman? Kako od sobe sa manjim bračnim krevetom do king size kreveta sa pogledom na grad?

Prema ekspertima za putovanja brojnih sajtova koji se bave rezervisanjem smeštaja, trik nije u tome da se pretvarate da ste na medenom mesecu ili da pokušavate da očarate osobu na recepciji, već jednostavno da kasno uđete u svoju sobu. Razlog je taj što se tada može desiti da su sve standardne sobe već popunjene, što znači da vas moraju smestiti u neku od dostupnih, ali skupljih soba.

Istu stvar ističu i insajderi iz hotelske industrije i navode da jedino ako kasno dođete, postoji šansa da je u hotelu nestalo standardnih soba. Treba imati na umu da je to generalno kategorija u kojoj većina putnika rezerviše svoj smeštaj, tako da bi upravo u večernjim satima mogla biti u igri viša kategorija soba. Osim toga, i hoteli često rezervišu veći broj soba od svojih kapaciteta, računajući da se svi gosti neće pojaviti. Dakle, sledeći put kada rezervišete hotelsku sobu, iskušajte sreću i isprobajte ovo u praksi.

Izvor: Cosmopolitan.rs
Foto: Pixabay/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter