Izvor:
04.09.2019 u 17:00
0

SPAKUJTE KOFERE: 5 DESTINACIJA iz snova! (FOTO)

Uživajte u fotografijama, a ako ste u mogućnosti, spakujte kofere i pravac u avanturu…

Ako ste i vi među mnogima koji ne mogu da veruju ni da prežale što je leto na izmaku, predstavljamo vam pet destinacija na kojima ne postoji drugo godišnje doba!

Uživajte u fotografijama, a ako ste u mogućnosti, spakujte kofere i posetite neku od njih!

Marakeš

Marokanski kraljevski grad Marakeš očaraće vas svojim pitoresknim, živahnim ulicama, haotičnim pijacama, čarobnim rijadima, predivnim baštama i sjajnom hranom, ali ljubitelji leta posebno će biti oduševljeni što će ih na njihovom putovanju, čak i u novembru pratiti temperature oko 20 stepeni!

Pustinjske temperature, doduše, mogu da budu varljive i poprilično ekstremne, ali veći deo dana ipak greje sunce kao stvoreno za kilometarske šetnje i neumorno istraživanje.

Kanarska ostrva

Ako ste se zaželeli egzotičnog putovanja, a ne želite da sediti na desetosatnim letovima, Kanarska ostrva savršen su odabir za odmor. Tenerife, Gran Kanarija, Lansarote, La Gomera, El Hijero, Fuerteventura i La Palma čine sedam španskih ostrva vulkanskog porekla, a osim prirodnih lepota odlikuje ih i blaga klima tokom čitave godine zbog čega ih nazivaju "ostrvima večnog proleća". Ako volite da se izležavate na plaži ili surfujete, Kanari su vaša destinacija iz snova.

San Dijego

Grad u južnoj Kaliforniji, tik uz meksičku granicu, San Dijego je luka na Tihom okeanu, mesto na kojem se mešaju različiti uticaji i različite kulture, a poznat je upravo po svojoj blagoj klimi koja u mnogo čemu podseća na mediteransku. Više od 200 dana u godini, San Dijego ima temperaturu višu od 20 stepeni, a kiše padaju izrazito retko, što ga čini savršenom destinacijom za duge šetnje i istraživanje znamenitosti.

Malta

Ostrvska država u Sredozemnom moru, Malta je sjajno povezana avionskim linijama pa ćete se njenih plaža vrlo lako dočepati. Malta obiluje divnim zalivima, a na ulicama se mešaju različiti uticaji, zbog čega će vam odmor biti zanimljiv čak i ako neće biti dovoljno toplo za brčkanje u moru. Ali, za klimu ne morate da brinete jer je temperatura u novembru oko 20 stepeni.

Kuba

Tražite destinaciju koja je sinonim za leto? To je definitivno Kuba! I to ne samo zbog visokih temepratura koje caruju većim delom godine već i zbog šarenila kubanskih ulica, palmi, peščanih plaža, ali i pozitivnih vibracija koje isijavaju iz svakog kutka te neobične zemlje. Kažu da je "Kuba zemlja hiljadu osmeha", a mi mislimo da je to sasvim dovoljno da spakujemo svoje kofere i rezervišemo kartu. Večno leto nas čeka!

Stil.kurir.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter