Izvor:
19.06.2019 u 07:39
0

MESTO U SREDINI AVIONA:Ovo mesto kada putujete ima i jednu dobru stranu!

Ako su vam saputnici lepo vaspitani, mesto "u sredini" kad putujete avionom ima i jednu dobru stranu.

Kad putujete avionom, sedište u sredini je kao da ste "izvukli lošije karte" – nemate mesta za noge, ne možete da gledate kroz prozor, a ako ste baksuz, saputnici će se i nasloniti na vas kad zadremaju.

Ali, postoji jedna "sitnica", u vezi sa tim mestom… iako većina ljudi pretpostavlja da kad ste u sredini ne bi trebalo da koristite oba naslona za ruke, to u stvari nije tačno.

Pravila lepog ponašanja kažu da oba naslona "pripadaju" upravo baksuzu kojem je zapalo da sedi na srednjem sedištu, jer je to sitna "nadoknada" za neprijatnosti koje idu uz to mesto.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter