Izvor:
14.06.2019 u 04:48
0

LETOVANJE JE SVE BLIŽE: Za godišnji odmor SPAKUJTE se PRAKTIČNO!

Sezona letovanja je počela. Mnogi od vas prave planove, gde bi to mogli da provedu svoje leto, međutim, većina od vas već se suočava sa onim dobro poznatim problemom: Kako se spakovati, a da ništa ne zaboravim?!

Svakome od nas, bar jednom se desilo da zaboravi nešto bitno, dok se pakuje za letovanje, naročito, kada se prvi put samostalno pakujemo. Međutim, vremenom izgradimo najrazličitije tehnike za perfektno i organizovano pakovanje.

Zato i želimo da vam na neki način olakšamo ovu „slatku muku“.

Kako biste sebi olakšali pakovanje, prvo napravite listu potrebnih stvari, tako ćete se unapred osigurati da ništa ne zaboravite.

Nemojte pakovanje ostavljati za dan polaska na put. To nikako nije dobar izbor, jer vam samo stvara bespotrebnu tenziju. Počnite na vreme!

U posebnu torbicu uvek spakujte pasoš i sva lična dokumenta, kako bi vam uvek bila na jednom mestu i na dohvat ruke.

Garderoba je manji problem, što se brige tiče, ali svakako veći problem prilikom organizacije. Uvek ponesemo i gomilu bespotrebnih krpica. Zato je najbolje unapred osmisliti većinu outfit-a, i spakovati samo ono najpotrebnije.

Kako biste sebi olakšali stvari, garderobu spakujte u slojevima. Slažite sloj po sloj, majice na majice, pantalone na pantalone, kako biste znali tačno gde vam se šta nalazi i kako bi vam kofer bio pregledniji, ako ste tip osobe, koja se na putovanjima ne raspakuje, već preferira život u koferu.

Da biste dobro organizovali kozmetiku, preporuka je da uvek imate dva nesesera, jedan za šminku i drugi za kozmetiku. Izaberite one providne, jer ćete tako uvek moći da vidite gde se tačno nalazi proizvod za kojim tragate.

udite krajnje praktični i posegnite za malim bočicama koje možete naći u drogerijama, u koje će vam stati dovoljno proizvoda potrebnog dok ste na putu, a velike bočice šampona, neće vam oduzimati prostor.

Preslišajte sve članove porodice da li su na spisak uvrstili sve što im je potrebno. Neka svi učestvuju u pripremama i pakovanju. Tako će sve funkcionisati lakše i biće organizovanije.

A kada pakovanje prođe bez stresa, zasigurno ćete smireni poći na put i uživaćete u svom letovanju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter