Izvor:
16.05.2019 u 08:54
0

KLIKOM DO LETOVANJA: Kako postići pristupačno letovanje klikom iz fotelje!

Zima je na izmaku, a proleće se prilično primaklo i red je da baš sada razmišljate o prolećnim bekstvima iz grada, letovanju, krstarenju.

Za one koji vole sunce, toplotu i čari proleća, evropski gradovi uvek su najbolje rešenje za bekstvo od svakodnevnih obaveza i brzog ritma življenja. Turističke agencije već su izašle sa ponudama za uskršnja i prvomajska putovanja, ali uvek možete da otputujete nezavisno od praznika. Isto tako, pravo je vreme da sada osmislite i letovanje, a ove godine, krstarenja će izgleda biti veliki hit.

Da bismo vam olakšali potragu za idealnim putovanjem i poštedeli vas trčkaranja po netu, organizovali smo prvi virtuelni Sajam turizma koji možete da posetite iz svoje fotelje. Vodimo vas kroz Srbiju i Evropu, na more i u daleke krajeve, na mesta koja privlače ljubitelje prolećnih i letnjih destinacija i to baš na vreme da izaberete first minute ponude i uštedite novac.

Sa svojom raskošnom ponudom upoznaće vas Odeon world travel, Alegra krstarenje, Ponte, MK Resort, Travelland, Big Blue, Maestro Travel, Sabra, Balkan FUN, VIVA Travel, Evro Tours, Robinson, Supernova Travel, Fantast turist, Olympic Travel, Zeus Travel i Kompas. Prijatelj sajma je Generali osiguranje koji iz godine u godinu obogaćuje ponudu putnog osiguranja.

Izvor: Noizz.rs
Foto: Instagram/printscreen/megbradyhouse

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter