Izvor:
16.02.2017 u 01:18
0

ZBOG OVOGA ĆETE LUDETI: Fejsbuk uveo PROMENU koja vam se neće dopasti!

Facebook je najavio velike promene na svojoj video platformi, uključujući i opciju koja će automatski puštati klipove zajedno sa zvukom.

To znači da ukoliko korisnik na telefonu nije isključio zvuk ili ovu opciju direktno u podešavanjima, svaki video na News Feedu će se automatski puštati zajedno sa zvukom.

Do sada su se klipovi na Facebooku puštali sami, ali je zvuk po automatizmu bio isključen.

Facebook je ovu opciju testirao od avgusta prošle godine, a iz kompanije ističu da se zvuk Fejsbukovih snimaka neće mešati sa zvukom koji dolazi iz drugih aplikacija kao što su Apple Music ili Spotify.

Poštovaćemo podešavanja zvuka koje korisnik ima na svom telefonu – ističu iz Facebooka.

Facebook se nada da će ovom odlukom doprineti da njihovi korisnici više pažnje posvete video sadržaju koji je svakim danom sve prisutniji na ovoj društvenoj mreži.

Telegraf
Foto: PC Magazine, baokhanhhoa.com.vn

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter