Izvor:
02.10.2019 u 11:30
0

VANZEMALJCI NAS ŠPIJUNIRAJU: Poznati naučnik predlaže načine kako istraživači mogu da traže dokaze o vanzemaljskoj tehnici!

Da li je Zemlja pod budnim okom „skrivenih“ vanzemaljskih špijunskih sondi? Američki fizičar James Benford tvrdi da ne bi škodilo da pošaljemo sopstvene sonde da bismo ispitali situaciju u kosmosu.

Fizičar i nezavisni istraživač SETI (Potraga za vanzemaljskom inteligencijom) Džejms Benford izjavio je da bi obližnji asteroidi koji prate Zemljinu orbitu, takođe poznati kao koorbitale, mogli biti idealno mesto za vanzemaljsko špijuniranje. Svoja otkrića, pod nazivom „U potrazi za posmatračima“, objavio je u časopisu "Astronomikal džurnal".

– Takva sonda mogla bi da traje sve dok naša civilizacija ne razvije tehnologiju koja će moći da je pronađe i kada jednom stupimo u kontakt, mogla bi da započne kominikacija u realnom vremenu – napisao je Benford u radu.

To bi mogao da bude dugotrajan izvještaj o našoj biosferi i civilizaciji.

Izvor: srbijadanas.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter