Izvor:
17.07.2016 u 02:12
0

STVARI KOJE NE BI TREBALO DA GOVORITE SVOM PARTNERU: Rečenice koje ih jako nerviraju

Svako od nas ima neki svoj loš dan kada se samo "istrese" na osobe u svojoj blizini. Najčešće "nastradaju" partneri. Iako su to stvari izrečene u afektu i ne uzimaju se k srcu, neke izrečene "strelice" muškarce posebno pogađaju.

Evo što ne žele čuti od svojih partnerki…

Uredu, uradiću to sama

Ako zamolite svog odabranika da nazove vodoinstalatera, ali odmah zatim dobacite i onu "neka pusti, mogu i sama" te usput sve popratite kolutanjem očiju, jako ćete povrediti ego muškarca. On želi da se oseća korisno i pokušaće da uradi ono što može sam.

To si trebao znati

Izjave poput "to si trebao znati" nisu primerene jer niko, pa ni partneri, ne znaju pročitati nečije misli. A muškarci ne razmišljaju o 100 stvari istovremeno kao i žene. Jedno je ako ste se nešto dogovorili i odredili, ali ne očekujte da vaš muškarac "mora znati" što ste vi mislili ili podrazumevali.

Je li ti ona žena zgodna?

Ovo je prava bomba koju žene tako rado lansiraju svojim muškarcima. Neke ( retke) će to upitati bez skrivenih namera, no neke žene će na ovaj način pokušati doznati je li njen muškarac i druge žene smatra zgodnima, eventualno zgodnijim od nje i gleda li uopše druge žene. Zavisno od karaktera žene, neke će muškarcu prigovoriti za sve troje navedeno, a muškarac će se teško iz bilo kojeg scenarija izvući "bez posledica".

Moramo razgovarati

"Najava" razgovora jedna je od najgorih rečenica koju muškarac može čuti od svoje partnerke. Gotovo sigurno je uveren da se radi o tome da ćete ga prozivati zbog nečega što je uradio ili nije, a s obzirom da je to situacija u kojoj se oseća ugroženo, muškarac će se u startu "zatvoriti" u sebe kako bi se zaštitio. To je sasvim suprotan efekt od onoga koji ste zapravo želeli postići.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter