MUŠKARCI PAMETNIJI OD ŽENA: Pogledajte da li je šala ili ne!

 

Nauka ne može sa sigurnošću da tvrdi ko jeste pametniji. Sukobi između muškaraca i žena su normalna pojava, pogotovo što žena ima “duži jezik” i što ne trpi mnogo stvari.

Ima, naravno, i muškaraca koji su itekako uporni u svojim namerama i nekad pričljiviji od žena. Kada se govori o tome ko je pametniji, svako brani svoj pol.

Otkrivamo vam nekoliko smešnih razloga zašto su muškarci pametniji.

Jednostavnost života

Muškarci  vrlo dobro znaju šta im je potrebno za sreću, i to su najčešće jednostavne stvari- hrana, san, seks. Sve ono pored toga je dobrodošlo, ali nije preko potrebno. To je čar samopoznavanja koje muškarci poseduju. Žene često mnogo više filozofije posvećuju tome. Njima je neophodno žensko vreme, joga, manikiri, pedikiri, depilacija, kafe, vreme za opuštanje i slično.

Humor

On obožava šale i pravi ih kako na svoj tako i na tuđ račun. Žene se ipak mnogo više vređaju ako se našalite na njihov račun i retko prihvataju šalu na svoj račun. Možda eventualno dobijete neki usiljeni smeh, ali verujte, pokidaće se od smeha kada dođe red na njih. Ipak, nemojte se šaliti na račun svoje devojke (posebno njene kilaže) ako želite da poživite još koju godinu.

Preciznost nasuprot nagoveštaju

Pa, ova tačka je prilično jednostavna i svaki muškarac će je shvatiti. Muškarci (najčešće) kažu tačno ono šta im je na umu, dok žene (uglavnom) govore u šiframa. Dakle, kada govorite sa ženom, morate znati koji govorni jezik ona koristi, kako se dešifruje i koliko su opasne greške. Vodite računa i čitajte svoje žene. One vole da komplikuju život.

Da li ste ikada videli muškarca da plače bez razloga?

Ako muškarac plače bez razloga, verovatno je poludeo. Razlog za plač mora postojati, ali kod žena situacija nije takva. Posebno kada su besne i zastrašujuće, a neće da kažu zašto plaču.

 

Izvor: Ženski magazin
Foto: Pixabay

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
19:55  Bingo
20:30  Upoznajte Parove
21:00  Ćirilica 
23:20  Parovi - Ispovesti
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro