Izvor:
16.06.2016 u 22:52
0

DA LI SE SLAŽETE? Većina smatra da je ovo IDEALAN BROJ seksualnih partnera!

Danas se mnogo piše o seksu, ali manje se priča. Ipak, naučnici su sproveli istraživanje i u svojoj studiji došli su do savršenog broja partnera.

I muškarci i žene smatraju da je to broj deset.

U istraživanje je bilo uključeno 1.000 ljudi koji su učestvovali u onlajn anketi stranice za upoznavanje partnera IllicitEncouters.com, a pitanje je bilo – koliko partnera biste voleli da su imali vaši partneri pre vas?

Najviše je bilo odgovora između 8 i 12 seksualnih partnera – taj odgovor je izabralo 38 odsto žena i 37 odsto muškaraca. Tako su ispitanici oba pola rekli kako je zapravo broj deset zlatna sredina.

Sve iznad broja 20 ocenjeno je kao neprivlačno – tako kaže tri odsto žena i četiri odsto muškaraca.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter