Izvor:
06.06.2016 u 21:45
0

SEKSUALNI TERAPEUT SAVETUJE: Evo šta čini jednu ZDRAVU vezu!

Da bi dvoje ljudi moglo da funkcioniše i gradi zajedničku budućnost, nije dovoljno samo da se površinski slažu, razgovaraju i da imaju odličan seksualni odnos. Potrebno je mnogo, mnogo više. Na prvom mestu bi trebalo da bude poverenje, jer ljubomora može da napravi mnogobrojne probleme, zatim je na drugom mestu ljubav. Tu su još i normalna komunikacija, kompromis, iskrenost… Evo šta na tu temu savetuje seksualni terapeut Sara Kuper!

Budite spontane

Iznenadite ga i uvek iznova obradujte spontanošću. Seks u kolima je idealan početak nadogradnje i poboljšanja odnosa u vezi. Vraćate se sa putovanja, umorni i pospani – razbudite ga. Recite mu da parkira kola i uradite „ono“. Skroz spontano, neobavezujuće, zanimljivo i strasno sa elementom iznenađenja.

Izrazite divljenje

Hvalite svog dragog, recite mu da je sjajan u krevetu, da mu nova košulja savršeno stoji, da ste čuli njegove kolege kako razgovaraju o sjajnom projektu koji on privodi kraju. Njegov ego će rasti i sa tom srećom će povezati vas, pohvaliće vas za bilo koju vrstu uspeha i na taj način usrećiti.

Isplanirajte vreme

Kako vaša veza odmiče i postaje ozbiljnija, a vi počnete zajednički život, dobijete decu i slično ostaje manje prostora za negovanje leptirića i ludačke zaljubljenosti sa početka veze. Kako vreme prolazi morate se dogovarati o tome ko će uspavati decu, ko će otići i platiti račune, koje od vas dvoje će roditeljima saopštiti da ipak ne dolazite za praznike i slično.

Napredujte

Menjajte loše navike, pokušajte da se odreknete prgave naravi, napredujte, učite – što se više razvijate u bolju osobu, to će i vaša veza biti snažnija i bolja. Ukoliko primetite da imate loše navike, nerazumno ponašanje ili bilo šta što vam smeta kada ostanete same, potrudite se da to promenite.

Happytv.tv
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter