Izvor:
31.05.2016 u 01:26
0

DAME, IZNENADIĆETE SE: Evo šta ZAISTA muškarci ŽELE U KREVETU!

Bilo nam je dosta izveštačenih saveta iz ženskih magazina, pa smo rešili da izađemo na ulicu i upitamo stvarne muškarce šta je to što oni zapravo priželjkuju u krevetu.

Možda će vas neki odgovori iznenaditi, možda neće, ali se bar nadamo da će vam ubuduće biti jasnije šta je to štto se od vas traži.

Drage dame, evo šta su nam rekli muškarci:

Volim kada je devojka puna samopouzdanja. Ne da je nadmena, samo da uživa u tome ko je i kakva je. To mi odvlači misli od moje nesigurnosti, pa mogu da uživam. – Goran (27)

Ona na meni. Ništa bolje. – Milan (29)

Samo budite iskrene. Nemojte se plašiti da kažete svom partneru šta želite i o čemu maštate. Komunikacija drastično poboljšava seks.– Dragan (33)

Volim nežnost. Poljupci, dodiri, zagrljaji, to me dovodi do ludila. – Dejan (27)

Hoću da mi znam da uživa u tome što joj radim. Ne mora da bude vulgarna, samo nek mi stavi do znanja da joj prija. Jednostavno „ne zaustavljaj se“ bilo bi savršeno. – Miodrag (23)

Pogubim se kad vidim da se osmehuje tokom seksa. Prelepo mi je to. – Jakov (39)

Ništa slađe nego kad ona preuzme inicijativu i pokaže mi šta je to što hoće od mene. – Andrija (36)

Iskreno, volim da vežbamo zajedno i da posle napornog treninga ili trčanja navalimo jedno na drugo. – Siniša (42)

HappyTv.rs
Foto: Twitter/Telegraph

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter