Izvor:
13.11.2019 u 11:08
0

SITNE ALI DINAMITNE: Male ženske teorije koje mogu da unište vezu! (FOTO)

Moć naših misli je izuzetno velika i što pre naučimo da ih kontrolišemo, to ćemo pre svoj život izgraditi u što boljem smeru. Ljubav nije dovoljna i svaki odnos se postepeno gradi dok oboje ulažete u njega bezgranično strpljenje, poverenje i energiju, zato je veoma važno i da o svom odnosu razmišljate zdravo od samog početka.

Jasno je da smo mi žene sklone raznim ispitivanjima i sklone verovanju u najrazličitije teorije, međutim, takav način razmišljanja, mogao bi na više nivoa da ugrozi vaš odnos sa partnerom i uguši vašu ljubav, zato je važno da pojedine misli i ideje, posebno one neosnovane, odmah izbacite iz glave.

1. Niste dovoljno dobre, ili on jednostavno nije dovoljno dobar

Kada ste u vezi, vi ste sa osobom koju ste za sebe odabrali, baš kao što je vaš partner odabrao vas. To znači da ste vi savršeni jedno za drugo, bez obzira na sve mane i nedostatke. On vas prihvata, kao i vi njega i nema potrebe da se opterećujete suvišnim razmišljanjima.

2. Sve će doći na svoje

Ovo je krajnje optimistična misao, a optimizam je svakako zdrav za psihu, ali sa druge strane, ako je vaša veza u krizi, morate preduzeti inicijativu, razgovarati sa partnerom i pokušati da zajedničkim snagama rešite problem. U takvim situacijama nikada nije dobro stvar prepustiti slučaju, jer pre svega je veoma važno da vaš partner vidi da vam je stalo i da se borite za vaš odnos.

3. Srećni parovi se ne raspravljaju

Istraživanja su pokazala da su najsrećniji parovi oni između kojih postoji konstruktivna rasprava i koji svoje nesuglasice rešavaju argumentima. Ne postoji ni jedan odnos bez sukoba, a ako naizgled i postoji, u takvom odnosu partneri ne razgovaraju, talože svoje emocije i u nekom trenutku može doći do pucanja. Zato je veoma važno da sa partnerom imate otvoren odnos i s vremena na vreme, malu raspravu zasnovanu na argumetnima.

4. Ne provodi svaki slobodan trenutak sa vama, šta to znači?

Parovi koji se vole, znaju koliko je važno da oboje imaju određeno vreme samo za sebe. Zdrava veza mora da podrazumeva i dozu distance, kako biste imali prostora da razmišljate jedno o drugome i uželite se prisustva svog partnera. Ako vaš partner želi malo prostora za sebe, to nikako ne znači da vas manje voli.

5. Ljubav je dovoljna

Ljubav je sve, samo ne dovoljna za zdrav i čvrst odnos na duge staze. Mnogo toga temelji se na kompromisima, podršci, poštovanju i razumevanju, naravno, sve to proizilazi iz snage koju ima vaša ljubav, ali je mnogo zahtevnije i podrazumeva određenu žrtvu za osobu koju volite.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Twitter/robinja_tvoja

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter