Izvor:
09.10.2019 u 20:18
0

VEOMA VAŽAN FAKTOR U VEZI: Ovo je IDEALNA razlika u godinama! (FOTO)

Šta nauka kaže o tome koliko je zapravo savršena „razlika u godinama“ između muškarca i žene, a da bi veza bila skladna i dugotrajna?

Premda mnogi kažu da godine u vezi nisu odlučujuće, istraživanje univerziteta u Atlanti otkrilo je da je razlika u godinama i te kako važna – barem kad je reč o trajanju veze.

Istraživali su podatke čak 3000 osoba, te su saznali da, što je veća razlika, veći je rizik od raskida. Razlika od pet godina povećava verovatnoću raskida za 18 posto, 10 godina za 39 posto, a razlika od 20 godina povećava rizik od prekida za 95 posto.

Koja je onda idealna razlika?

Zapravo, najbolje je kad su partneri isto godište!

Zašto?

Odlučujući faktor je funkcionalan seksualni život u vezi, tvrde stručnjaci. Kod žena s godinama raste seksualna želja, dok kod muškaraca u starijoj dobi seksualna funkcija opada. Zbog toga jako velika razlika u godinama može negativno uticati na seksualnu vezu.

Izvor:glossy.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter