Izvor:
14.09.2019 u 16:25
0

DAME OTKRIVAJU: Ove se*s poze dovode ih do ljubavnog vrhunca! (FOTO)

Za neke žene postizanje orgazma tokom seksa može da bude težak zadatak. Različita iskustva žena otkrila su koje su to poze koje su uspele da ih zadovolje i dovedu do željenog vrhunca u toku seksa.

Misionarska poza

Dobra stara misionarska poza sa podignutim kukovima žene dovodi do vrhunca i zadovoljstva tokom seksa. Iskustva nekih žena kažu da kada podignu kukove kao da će da naprave most obavezno dožive orgazam. Pošto je poza malo nezgodna, žene se služe i jastukom kojim se podignu i podupru kukove i tako dožive orgazam.

Obrnuta kaubojka

Poza u kojoj mnoge žene dožive orgazam je i obrnuta kaubojka, odnosno položaj u kome je žena odozgo na muškarcu, ali otpozadi. Žene kažu da muškarci mogu duže da izdrže u ovoj pozi, još ako ih dodatno stimulišu dirajući im klitoris, orgazam je neizbežan.

Prljavi ples

Zvučaće čudno, ali iskustva nekih žena kažu da mogu da dožive orgazam i kada su na pola kreveta, tačnije kada su im noge na pola kreveta i kada im noge vise sa njega jer muškarac u toj pozi pogađa G tačku. Međutim poza nije baš prijatna jer zahteva angažovanje trbušnih mišića jer je zadnjica na pola kreveta.

Kaubojka

Za mnoge žene ovo je omiljena poza jer su odozgo okrenute ka muškarcu, direktno gledaju u njega, a mogu i da kontrolišu dinamiku seksa, i tako postignu orgazam. Još je bolje kad muškarac kontroliše telo žene, drži je za kukove, prati njen ritam i dovodi je do vrhunca.

Podignuti kukovi

Poza u kojoj žena leži na stomaku sa podignutim kukovima, prirodno ili potpomognuta jastukom. Ovako muškarac prodire sasvim u ženu, što će je svakako dovesti do vrhunca. U slučaju da muškarac ima manji penis, žena može da koristi veći jastuk tako da kukovi budu podignuti više, pa će muškarac pod određenim uglom moći da zadovolji ženu.

Jedna noga na ramenu

Podignuta noga na muškom ramenu takođe dovodi ženu do orgazma. Muškarac u ovoj pozi može duboko da prodre u unutrašnjost vagine, a ujedno dok prodire stimuliše klitoris, što dodatno čini da žena što pre doživi orgazam.

Sporo i mirno

Ima i žena kojima dinamika i brzina nisu važne za postizanje vrhunca u seksu. Naprotiv, nekim ženama više prija mirniji seks u kojem mogu da budu intimnije sa partnerom, što ih dodatno uzbuđuje i dovodi do vrhunca. Orgazam mogu da dožive i u misionarskoj pozi dok partner polako penetrira, gleda ženu u oči i dodiruje je u isto vreme.

Izvor:nadlanu.com
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter