Izvor:
09.09.2019 u 20:11
0

DA LI ĆETE MOĆI SA NJIMA DA FUNKCIONIŠETE? Ovi tipova muškaraca koji ne žele da se VEŽU ZA PARTNERA! (FOTO)

Zašto muškarci ne dozvoljavaju ženama da im se približe? Otkrivamo vam tipove koji su skloni „šemama“ i ne žele ništa dublje.

Tip 1: Narcis

Lep je, uspešan, talentovan i harizmatičan – tako je teško odoleti njegovom šarmu. Ali budite oprezni: takav čovek može očarati, ali on u stvari voli samo sebe. Sve što vas očekuje su precenjeni zahtevi i egocentrizam sa njegove strane.

Tip br. 2 Gospodin emocionalna nestabilnost

Ovo je čovek sa hroničnim PMS-om – neodlučan, histeričan, nervozan i čak plačljivac. Ni sam ne zna šta želi: luta sa jedne na drugu stranu. Da li vam stvarno treba ovo?

Tip br. 3: Večito dete

Želite znati kako je biti majka? Počnite da se viđate sa svojim „bebama“. On je poput ptića koji pada iz gnezda. On ima toliko pitanja za ovaj svet, a vi ćete odgovarati na njih. On ništa ne zna – zato se svi morate odlučiti za sve umesto njega. Pa čak je i u najlakšim stvarima apsolutno bespomoćan. Pomozite mu odmah!

Tip br. 4: Nezreo

Venčanje? Brak? Odgovornost? Ne, nikada nisam čuo! Ovaj tip preferira lakoću u svemu i prepoznaje samo prolazne odnose. To ne znači da ćete se videti samo jednom: on će se pojaviti, nestati, ponovo se pojaviti i čak nešto obećati.

Tip br. 5: Čovek parazit

Ako ste ušli u vezu sa ovim tipom muškarca, spremite se da ulažete (emocionalno i finansijski), a da ne dobijete ništa zauzvrat.

Finansijska strana je zaseban razgovor: sve kupovine i večere u restoranima plaćate vi, a on kao i uvek, nije mogao (ili bolje rečeno, jednostavno nije hteo) ni da vam kupi poklon.

Tip br. 6: Tiranin

Za njega je sve pogrešno – a vi ste krivi i uvek samo vi. Kontroliše vas kao da ste dete. Još malo – i stajaćete u uglu kao kazna za neoprano posuđe.

Trčite što brže možete: imperativni ton i oštra kritika su samo početak.

Tip br. 7: Papučar

Postoje dve vrste papučara. Ovo je čovek mekanog prijatnog karaktera, koji je sasvim pogodan i čak podnošljiv za veze. I čovek sa niskim samopoštovanjem, koji je jednostavno dosadan: on nema svoju inicijativu, pa je potčinjen i podložan svemu unapred.

Tip br. 8: Oženjen

Videli ste prsten na prstu – nemojte ni pomisliti da uopšte flertujete. Tajni sastanci? Večno iščekivanje, kada će on moći da napusti porodicu? Nesposobnost da se otvoreno izjasni o vezi? Prazna obećanja da će se sve uskoro promeniti? Zaslužujete više!

Izvor:glossy.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter