VI NISTE SVESNE: Ove stvari izluđuju vašeg partnera!

Često neke stvari radimo nesvesno, a time zapravo povređujemo voljenu osobu.

Svog partnera smatrate svojom srodnom dušom i nikada ne biste učinile nešto što bi ga povredilo ili uzrujalo. Barem ne namerno. Ipak, postoje neki potezi koje vi radite bez previše razmišljanja, a vašem partneru oni vrlo verovatno poprilično smetaju. Na sledećih pet stvari biste trebale obratiti pažnju ako želite zadržati čvrst i zdrav odnos s partnerom.

Neprestano ste loše volje

Iako je on vaše rame za plakanje i prava osoba kojoj se trebate obratiti za poneku lepu reč, ponekad to može biti vrlo iscrpljujuće i frustrirajuće ako se ponavlja iz dana u dan. Setite se tri stvari za koje ste zahvalne taj dan i recite mu to s velikim osmehom. Možda je ponekad i njemu potreban oslonac, ali vam to ne želi reći jer se vi neprestano žalite zbog svojih problema.

Ne dižete pogled s telefona

Možda vam se čini kako on to ne primećuje, no, verujte nam, itekako primećuje. Ako istovremeno razgovarate s njim i dopisujete se sa prijateljicom, postoji mogućnost da izazovete gadnu svađu jer ćete kad-tad preliti čašu. Stoga, prilikom razgovora s partnerom bolje odložite tehnologiju po strani i uživajte u razgovoru.

Ne slušate ga 

Isto kao i sa prethodnom stavkom, nemojte nikoga omalovažavati s manjkom pažnje. Usredsredite se na razgovor i trenutak u kom se nalazite.

Ne odgovarate mu na poruke

Ignorisanje i neodgovaranje na poruke nikome nije drago. Čak iako niste ljubiteljka dugih dopisivanja, to iskreno recite partneru bez da ga dovodite u situaciju da se brine gde se nalazite i jeste li dobro.

 

 

 

 

Izvor: Stil.rs
Foto: Arhiva

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Kviz: Naslovna strana
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Provodadžija
13:55  Vesti
14:05  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00  Upoznajte Parove
19:55  Bingo
20:30  Upoznajte Parove
21:00  Ćirilica 
23:20  Novajlije - Live
02:30  Posle ručka