Izvor:
18.08.2019 u 13:29
0

MOŽDA JE VREME DA SE PRIPREMITE NA RASKID: Skupite hrabrost i budite ona osoba koja će doneti odluku!

Iako su svađe sastavni i neizbežni deo svake veze, postoje one, koje su signal da sa vama dvoma nešto definitivno više nije kao pre. Više se ne raspravljate oko toga ko kome poklanja više pažnje i kako se neko od vas dvoje poneo u društvu. Sada se vaše svađe vode oko mnogo kompleksnijih problema, koji mogu ugroziti vašu vezu.

Ukoliko se vaše svađe uglavnom svode na neki od ovih problema, možda je vreme da se pripremite na raskid.

1. Sex

Parovi koji nisu zadovoljni svojim sexualnim životom najčešće se trude da to promene, ali ne komentarišu to često, kako ne bi povredili partnera, već pronađu način da ponovo probude zaspale strasti. Ali kada ovaj trud izostane i primetite da vaš partner sve češće spava u drugoj sobi, da je gotovo uvek umoran ili da nema vremena, ovo postane tema broj 1 svake vaše svađe. Ukoliko se strast ugasila i umesto da se volite, vi se uglavnom svađate, moguće je da je raskid već pred vratima.

2. Komunikacija

Komunikacija je ključ svake srećne veze, a kada primetite da postepeno izostaje poverenje i oboje počnete da prećutkujete neke stvari, primetićete da su svađe sve učestalije. Ni jedno od vas ne želi da se udaljite, ali oboje se sve više zatvarate u sebe i umesto da razgovarate o problemima koji vas muče, oboje birate da o njima ćutite. Ovo je jedan od glavnih razloga što ćete pre ili kasnije oboje poći svako na svoju stranu.

3. Zajedničko vreme

Možete li da se setite svoje veze s početka? Jedva ste čekali da svaki slobodan trenutak provedete zajedno. Sada baš i niste sigurni kada ste poslednji put imali vreme samo za vas. Oboje imate previše obaveza, a uz to birate da čak i slobodno vreme provedete u aktivnostima koje vas ne uključuju oboje. U nekom trenutku nekome od vas to će zasmetati i ovo će postati jedan od glavnih povoda za sve češće svađe.

Ukoliko ste vi osoba koja je prva primetila da stvari izmiču kontroli, skupite hrabrost i budite ona osoba koja će doneti odluku o definitivnom raskidu. Bolje da se jedno drugog sećate po svemu lepom što vam se dogodilo, nego da dozvolite da svakodnevne svađe unište vaše najlepše uspomene!

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter