Izvor:
15.08.2019 u 13:26
0

OTKRIVAMO: Zbog čega sve više muškaraca ne želi vezu!

– Nisam trenutno za vezu – rečenica je koju ste sigurno dosta puta čule, a koja je ujedno uspela i da vas zbuni zbog razmišljanja šta to zapravo znači…

Nekoliko muškaraca koji su gotovo uvek sami, odlučili su da otkriju zbog čega se boje veza i izgleda da strah nije deo toga.

– Ne bojim se veze, samo je ne želim. Volim svoju slobodu, volim da budem na poslu i da znam da niko nema pravo da me gnjavi sa glupostima. Volim da dođem kući znajući da nemam obavezu da se nađem sa nekim. Znam da to nije dugoročno rešenje, ali trenutno mi tako odgovara i želim da budem sam – Mario (25).

– Većina devojaka koje poznajem se boji da budu solo i traže bilo kakvog frajera. Mislim da muškarci jednostavno nisu takvi. Nama ne treba sigurnost koja dolazi s vezom, okej nam je i kada smo sami. Ja trenutno nemam devojku – imao sam je pre šest meseci. Sada sam solo dok ne naiđe neka zbog koje ću želeti da se vežem. Ipak, ne pada mi na pamet da budem sa bilo kojom samo da bih rekao da sam u vezi – Jovan (30).

Vrlo jednostavo, jer u par minuta na Tinderu nađem devojku koja će doći kod mene na seks bez obaveza i otići kući. Ako počne da me gnjavi, mogu da je blokiram. To mi trenutno odgovara mnogo više nego da imam devojku – Nebojša (31).

– Monogamija mi jednostavno ne ide. Probao sam i nikad nisam uspeo, pa sam varao svaku devojku. Mislim da je pošteno od mene da se klonim veza i držim samo neobaveznih situacija – Marko (40).

Izvor: Cosmopolitan.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter