Izvor:
12.08.2019 u 18:46
0

OBRATITE PAŽNJU: Ove stvari pokazuju da vas partner možda vara! (FOTO)

No osim onih očitih znakova, poput poruka u kasnim noćnim satima i sve češćeg "zaglavljivanja na poslu", može ga odati i promena ponašanja. Ovo su manje očiti znakovi da vaš partner ima aferu s drugom:

1. Vaš seksualni život je nestao

Ne samo da imate seks manje nego inače, već ga nemate uopšte. Stručnjaci ističu da, ako u pitanju nije depresija ili veliki stres, razlog takvog ponašanja može biti činjenica da svu akciju vaš partner dobija negde drugo.

2. Nudi vam da pregledate njegov telefon

Ako je odjednom stavio šifru na mobilni i stalno ga drži u džepu, to je poprilično očit znak da nešto krije. No stručnjaci upozoravaju da čak i ako vam bez problema nudi mobilni da mu proverite poruke i pozive, postoji velika šansa da ima još jedan za koji i ne znate.

3. On vas optužuje za neveru

Ovo je tipična metoda ometanja partnera, kada krivicu počnete prebacivati na njega kako biste sakrili svoju. Pa ako vas bez ikakvog povoda počinje optuživati da mu radite nešto iza leđa, postoji velika šansa da on to zapravo radi vama.

4. Vaši problemi su odjednom nestali

Ako stvari zbog kojih ste se pre svađali njemu više ne predstavljaju problem, moguće je da ga više nije briga za to jer je sreću pronašao negde drugo. Ponekad je veza najugroženija onda kada mislite da nikada nije bila bolja.

5. Ima nove interese

Normalno je da se ljudi menjaju tokom godina, no ako je to kod vašeg partnera došlo odjednom, to bi mogao biti potencijalni znak za uzbunu.

6. Odjednom je počeo preterano paziti na izgled

Ne kažemo da je to očit znak da vas vara, no ako ste primetili kako u poslednje vreme posebno pazi na svoj izgled, moguće je da postoji neko koga želi impresionirati.

Izvor:cosmopolitan.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter