Izvor:
15.10.2018 u 15:40
0

JEDNOSTAVNO ŽENE ZNAJU, A I ONI: Muškarac je u ovom odevnom komadu najmuževniji!

Ženama su najprivlačniji muškarci u belim majicama kratkih rukava jer one stvaraju iluziju širih ramena i užeg struka, odnosno tela građenog u V obliku.

Muškarci u belim majicama kratkih rukava ženama su privlačniji za čak 12 posto, tvrde naučnici.

Istraživanje koje je sprovedeno na Univerzitetu Nottingham Trent pokazalo je da je bela majica kratkih rukava imala najveći učinak na atraktivnost muškaraca koji su bili najviše izvan forme. Kod onih koji su već bili u formi, bela majica kratkih rukava takođe je uticala na povećanu atraktivnost u očima žena, ali u nešto manjoj meri.

Svi muškarci koji su učestovali u istraživanju nosili su belu majicu kratkih rukava sa slovom T na grudima. Muškarci koji su nosili majicu s naopakim slovom T na grudima i crtom po sredini, bili su do 12 posto manje atraktivni ženama od 18 do 25 godina.

Naučnici tvrde da prebacivanje fokusa na stomak muškarca smanjuje njegovu atraktivnost.

– Naravno, postoje individualne preferencije i ukusi, ali ovo istraživanje je pokazalo kako moda može imati pozitivan ili negativan učinak na percepciju atraktivnosti i zdravlja ljudi – zaključili su naučnici.

Izvor: Stil
Foto: Twitter/lik_iz_busa

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter