Izvor:
14.07.2016 u 02:07
0

TRI ZNAKA KOJI NAJVIŠE LAŽU: Čuvajte se ovih osoba!

Koja su tri horoskopska znaka koja najviše lažu? Da li ste među njima? Obratite pažnju ako su sledeća tri znaka u vašem okruženju!

LAV

Lavu je neophodno da bude u centru pažnje, a da bi to postigao često prelazi i granice dobrog ukusa. Upravo zbog toga je sposoban da laže, izmišlja i navodi na svoju vodenicu. Ukoliko pripadnike ovog znaka i uhvatite u laži, neće ništa priznati, naprotiv. Ubediće vas u sve suprotno i još ćete vi na kraju ispasti krivi.

RIBE

Ribama nimalo nije teško da lažu i obmanjuju druge kako bi očuvali svoje ime i svoju slavu. Ovaj znak je poznat po svojoj posesivnosti, ljubomori i samosažaljevanju i po tome što želi da u drugima izazove zavist. Umeju dobro da zamažu oči slušaocima, jer one ne izriču čiste laži, već takve da u njima ima nekog osnova istine. Pored toga, u stanju su i da same poveruju u sopstvene izmišljotine, tako da, tehnički gledano, i ne lažu.

BLIZANCI

Oni će vas tako lako slagati, kao da je to najprirodnija stvar na svetu i vrlo lako izigrati vaše poverenje. Oni toliko često lažu, da više ne znaju šta su kome i kada rekli. Tu smo već u dilemi, da li su Blizanci najlažljiviji znak, ili znak koji najviše hvataju u lažima. Takođe, zbog svoje velike pričljivosti, hteli oni ili ne, ne mogu da sačuvaju tajnu, a kada je otkriju trećoj osobi, uvek je još malo začine.

HappyTv.tv
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter