Izvor:
19.05.2016 u 16:08
0

SKIDA ZVEZDE SA NEBA: Saznajte ko je NAJBOLJI MUŽ u celom Zodijaku

Ako ste mislili da savršen muškarac ne postoji i da većina njih gleda samo sebe, prevarili ste se. Na svetu ipak ima onih koji će biti verni, brižni, pažljivi i puni ljubavi, a horoskop je upravo tu da vam otkrije o kome se radi.

Najbolje ocenjen od strane astrologa je muškarac u znaku Bika. Iako ima i vrlina i mana, on je osoba koja vas nikada neće prevariti. Ako ga izaberete za svog muža, budite uvereni da se nećete pokajati. Bikovi spadaju u znakove zodijaka koji su strastveni i uporni, a kao bračni partneri izuzetno pažljivi i romantični. Zanimljivo je to da se Bikovi najčešće žene devojkama boljeg materijalnog i socijalnog položaja od njih, zato što su rukovođeni ambicijom da uspeju i da se kreću u višim društvenim krugovima.

Muškarac Bik je blag, dobrodušan i veran. Nikada neće zanemariti svoj dom i porodicu zbog bilo kog drugog interesa. Ovaj tip obožava svoju ženu i decu i izuzetno se trudi da im obezbedi najbolje uslove života, obrazovanje, odeću i zabave koje nudi svet. Kad se jednom oženi, teško se razvodi.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter