Izvor:
23.11.2019 u 13:53
0

UŠLI SMO U ZNAK STRELACA: Šta nas sve ČEKA tokom ovih MESEC DANA?

Venera i Jupiter će se poravnati sa galaktičkim središtem. Jupiter će biti poravnan između 19. i 24. novembra, Venera će im se pridružiti 23. novembra. To će biti dan vrlo jake energije. Povezaćemo se sa svojim srčanim centrom, podiže nam se vibracija, bićemo saosećajni i otvoreni za ljubav.

Izazovi Jupitera, Marsa i Urana

Jupiter 2. decembra prelazi u Jarca, šta se događa nakon 12 godina! Drugi intenzivni aspekt u ovo vreme obeležiće Mars u Škorpiji nasuprot Uranu u Biku. Planeta će biti u takvom položaju 24. novembra, ali uticaj ćemo osetiti 3-4 dana pre i posle.

Moramo se otvoriti promenama jer se može dogoditi da nas planete podstiču da pronađemo nove načine funkcionisanja ili čak da potpuno promenimo smer. Ovo vreme može biti i naporno. Možemo biti frustrirani, ljuti, ogorčeni… Različite negativne emocije izlaze na površinu.

Sa Saturnom do pozitivnih promena

Kako se Saturn bude približavao Plutonu, opet će biti na delu moćne energije koje nas podstiču na uvođenje pozitivnih promena. Jako će se približiti i krajem januara 2020, ali uticaj ćemo takođe osetiti ranije. Uz njihovu pomoć možemo odbaciti stare uzorke i pronaći nove, prikladnije. Taj će pomak uticati i na finansije i na politiku.

Najveći izazov za sve nas biće podizanje vibracije i održavanje pozitivnosti u transformaciji negativnih emocija koje u svakom trenutku mogu isplivati na površinu. Sve će se to događati sa namerom da svet i sebe sagledamo iz drukčije perspektive.

Ne bojte se novih spoznaja!

Strelac je strastveni kreator sa jakom vizijom. On je mudrac i iscelitelj koji uvek pronalazi pravi put. Uči nas da verujemo sebi i višim silama, da sa pozitivnošću prihvatamo da se sve događa za naše najviše božansko dobro. Tek kada u to poverujemo, možemo se opustiti i započeti uživati u putovanju.

U poređenju sa periodom Škorpije, Strelac će nam doneti više lakoće. Sve što moramo činiti jeste da usmerimo energiju na prave ciljeve! Dopustimo sebi više zabave, smeha, radosti, jednostavnosti…

Ne bežimo od avantura, priuštimo sebi putovanja i otvorimo se mogućnostima za brojna nova saznanja.

Izvor: lovesensa.rs
Foto: Pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter