Izvor:
30.10.2019 u 19:42
0

EGZOTIČNA I MAGNETNO PRIVLAČA: Otkrivamo vam sve o NAJIZAZOVNIJEM horoskopskom znaku!

Žena škorpija je najseksi i najtanstveniji od dvanaest znakova zodijaka. Egzotična je i magnetno privlačna, a u zavisnosti od raspoloženja, mirna ili burna poput mora. Krasi je izvanredna intuicija i prilično je privlače ezoterična, okultna ili duhovna iskustva koja nude neku vrstu dubokog uvida.

Nikada je ne smete shvatiti olako. Ona je direktna, briljantno prepredena i prodorna, neustrašiva i tvrdoglava, i uspeće da pređe preko svake prepreke u životu i da se suoči s problemima, te uzdignute glave da nastavi dalje.

Voli jasne početke i jasne završetke. Samouverena, snalažljiva i snažna, žena Škorpija je odlučna da uspe. Ne beži od napornog rada i spremna je da žrtvuje mnogo kako bi došla do svog cilja.

Seks i veze

Priče o gotovo zastrašujućoj ljubomornoj prirodi žena Škorpija već su postale mit. One zaista mogu da pokažu snažnu ljubomoru kao nijedan drugi znak, ali to je zato što i najbezazleniji partnerov flert s drugom ženom smatraju izdajom.

Od partnera traže ono što i same daju, potpunu vernost, odanost i predanost, a za svog muškarca spremne su da učine sve. Hvaliće ga, gradeći tako njegovo samopouzdanje, braniti ga kad drugi govore loše o njemu i pomagati mu da gradi karijeru.

Neretko želi da nosi pantalone u vezi i traži partnera dovoljno hrabrog da joj se suprotstavi i dovoljno samosvesnog da joj dopusti da tu i tamo bude muško u vezi. U krevetu su prave amazonke – imaju visok libido, jako su strastvene i vole da daju i primaju senzualna zadovoljstva. Često za partnere biraju Ovnove ili Device, ali najbolje se upotpunjuju s Bikovima.

Prijateljstvo

Žena Škorpija može da bude najbolji prijatelj na svetu ili najgori neprijatelj. Odanost im je jedna od najvažnijih stvari u životu, a izdaju nikad ne zaborave. Ako joj dokažete da ste zahvalan prijatelj, ona će biti odana prijateljica. Tajnu koju joj neko poveri, pripadnica ovog vodenog znaka držaće samo za sebe i čuvaće je poput najvrednijeg blaga, a gotovo nikada nećete je čuti ni da širi tračeve.

Prijateljstva bira pažljivo i smatra se čašću biti osoba u koju se Škorpija pouzda i kojoj se poverava. Strast upravlja životom žene Škorpije i može da voli i mrzi s jednakom strašću, ali kako retko pokazuje osećanja, teško je znati šta misli ili oseća. Nikada neće zaboraviti kada je neko bio dobar prema njoj i višestruko će se odužiti za to.

Izgled

Intenzivan, gotovo rendgenski pogled prvo je po čemu ćete primetiti ženu Škorpiju. Krasi je fatalna lepota, a kad uđe u sobu, sve oči biće uperene u nju. Uglavnom su tamnije kose i puti, elegantne, senzualnih usana i zavodljivog glasa. Mišićave su, čvrste i izdržljive telesne konstitucije i imaju pomalo oštar izraz lica.

Poput orla mogu imati "nevidljive" ili sakrivene očne kapke i lagano zakrivljen nos. Jedan dan nosiće teški make-up, a drugi se s istom samouverenošću pojaviti bez trunke šminke na poslu.

Stil

Voli modne trendove, ali nije rob mode. Poznata je kao trendseterka, pa ako ona nosi ružičastu, svi će nositi ružičastu. Elegantna i zavodljiva, zna šta joj najbolje stoji i ne boji se da nosi odeću koja će istaći njene fizičke atribute.

Posebno obožava donji veš, što je u skladu s njenom prirodnom sklonošću da pronikne duboko ispod površine, a najseksi će se osećati u svilenom, senzualnom vešu crne ili tamnocrvene boje.

Postojanje žene Škorpije prožeto je tajnama pa tako voli stvari koje izgledaju skupoceno, a zapravo su jeftine, što će ona, naravno, zadržati kao tajnu, zatim torbe sa skrivenim džepovima, medaljone oko vrata u kojima drži fotografiju koju nikada neće pokazati drugima.

Idealan izbor šminke za oči su tamne boje, odnosno "smokey eye" koji će na magnetno privlačnoj Škorpiji izgledati dobro čak i ako nije savršen. Dobro joj stoji glatka, potpuno ravna kosa, ali i lagano razbarušena. Žena Škorpija zna da prava lepota znači – biti snažna, zdrava i pametna.

Stil kupovine

U kupovinu garderobe ide s preciziranom idejom kakav utisak želi da ostavi s određenim komadom ili odevnom kombinacijom. Potrošiće puno novca na kožnu jaknu, a onda kupiti najjeftiniju majicu koju će nositi ispod jakne. Zašto ide iz krajnosti u krajnost, nikome neće otkriti jer je to deo njene tajnovite ličnosti.

Izvor: nadlanu.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter