Izvor:
12.10.2019 u 16:29
0

KOD NJIH VARNICE SAMO FERCERAJU: PET horoskopskih znakova koji imaju NAJBOLJI SE*S!

Postoje parovi koji kliknu u se**u, a postoje parovi kod kojih je se*s pravi doživljaj. Iskre ferceraju, odeća leti na sve strane…

Ako pitate astrologe, odličan se*s događa se između pet horoskopskih parova

Ovan + Strelac

Šta se dobije kad pomešate vatru i vatru – pogađate, još veća vatra.

Strelčevi vole da začine situaciju u spavaćoj sobi, a za to je najbolji partner strastveni i neustrašivi Ovan. Zajedno će provesti vruće sate isprobavajući razne poze i igračke. Oboje su skloni drugačijem i avanturama, a svaki trenutak njihovog maratonskog susreta biće vruć.

Lav + Strelac

Još dva vatrena znaka čije je spoj ispod pokrivača veoma vruć.

Lav će se potruditi onoliko koliko je hvaljen, a Strelac voli da hvali. Strelčevi vole da istražuju, a susret s Lavom otkriće im nove nivoe užitka.

Vodolija + Ovan

Vodolija je nekonvencionalana i maštovita. Voli da zamišlja nove načine seksualnog zadovoljavanja, a kad se spoji s energičnim Ovnom, imaće dovoljno želje i volje da dignu svoj seksualni život na novi nivo.

Blizanci + Vaga

Blizanci su kraljevi malih prljavih razgovora. U paru s Vagama dobro će se zabaviti, posebno jer obje strane vole malo glume u spavaćoj sobi. Doktor i medicinska sestra, pilot i stjuardesa, direktor i sekretarica… Mogućnosti su razne.

Škorpija + Ribe

Nemojte da vas zavara njihova narav, Škorpije i Ribe zajedno su kao vruć čajnik. Strastvene i intenzivne Škorpije vole da budu malo čudni u krevetu, dok su Ribe sanjive i nežne. Škorpija će dobiti priliku da istražiti svaku fantaziju koju ima, a Ribe su spremne na sve da bi njihov ljubavnik bio zadovoljan.

Izvor: Index.hr
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter