Izvor:
21.06.2019 u 05:17
0

HOROSKOP ZA 21. JUN 2019: Ribe treba da povedu računa o šteti koju će napraviti a Škorpije neka se spreme za iznenadnu priliku!

Ovan

Danas ćete biti naročito društveni. U rasporedu vam stoji minimum jedno, a verovatno i više raznih dešavanja gde će te se susretati sa mnoštvom ljudi. Svi međuljudski odnosi donosiće vam zadovoljstvo i spokoj, bilo da se radi o emotivnoj ili prijateljskoj vezi. Postoji mogućnost da upoznate neku interesantnu osobu značajnu za budućnost.

Bik

Vreme je da napokon sredite svoj život. Napravite dugoročne ciljeve po pitanju posla i emotivnog života i nastojte da ih ostvarite. Što se ljubavi tiče, vama je potreban otvoren, topao i iskren dnos, i vodite računa da se to ne izgubi. Ako je vaš partner grub i nezainteresovan vreme je da iskreno kažete koliko vam to smeta.

Blizanac

Danas će vam u centru pažnje biti edukacija i duhovna nadrgadrnja. Nešto što vas je dugo zanimalo, a za šta niste nikako pronalazili vremena, napokon će doći u prvi plan. Neko putovanje će verovatno biti umešano u sve to. Šta god da je u pitanju, bićete zadovoljni i napokon ispunjeni.

Rak

Ako danas budete ulagali, očekujte da ćete imati veliki dobitak. Dan vam je generalno veoma povoljan za posao, pa će svi sastanci i i telefonski razgovori proći baš onako kako vi očekujete. Nemojte da vas iznenadi ni neočekivani priliv novca. Sve je moguće. Vodite samo računa da ne zanemarite partnera previše.

Lav

Planovi za društveno okupljanje u vašem domu bi mogli da se promene u poslednjem minutu. I pored toga, sve će proteći u najboljem redu. Generalno ste veoma društveni, a pogotovo danas. Takođe, nađite vremena i za romantične momente sa voljenom osobom.

Devica

Neočekivani telefonski poziv ili pismo će vam promeniti situaciju na poslu za trista šezdeset stepeni. Iako neplanirano, očekujte pozitivan razvoj događaja koji slede. Sledi vam priznanje kolega, što vam daje novi podsticaj za poslovne poduhvate. Danas ćete se naročito dobro osećati, jer ste svesni da vam se život razvija u željenom pravcu.

Vaga

Odnosi sa drugima su baš onakvi kakve želite; osećate da ste voljeni kao nikad do sada. Novo prijateljstvo ili jedno staro, sa osobom koju niste videli duži vremenski period, odjednom će postati značajan deo vašeg života. Okupiraju vas kreativne ideje koje što pre želite da realizujete. Spremite se za dan ispunjen obvezama, ali i mnogo zadovoljstva.

Škorpija

Iznenadna prilika koja će danas biti pred vama, menja vašu svakodnevnu rutinu. Čim prevaziđete početni šok, shvatićete da je to prilika koju ne smete da propustite. Ona uključuje novac, selidbu u kuću iz snova ili neku veću materijalnu satisfakciju. Šta god da je u pitanju, bićete veoma srećni zbog toga.

Strelac

Mnogo mejlova, telefonskih poziva i, generalno, poslovnih obaveza, čine vas izuzetno nervoznim. Rešite se stresa tako što ćete se okrenuti kreativnom pisanju ili slikanju. Pa ipak, planete su vam izuzetno naklonjene danas. Čim sredite misli i uspostavite duhovnu ravnotežu, počnite da uživate u danu.

Jarac

Srećan dan je pred vama i izgleda da vam se život pokreće u pravcu u kom želite. Pa ipak, jedna minorna, pomalo bizarna situacija bi mogla da vas izbaci iz takta. Nespretnost, gubljenje stvari, drugim rečima rasejanost, je ono na šta treba da obratite pažnju. Ne dozvolite da se previše uzrujavate povodom toga. Okrenite sve na šalu i potrudite se da ostanete pribrani.

Vodolija

Planete su vam u veoma povoljnom položaju i ovako će se zadržati i u narednih nekoliko nedelja. Danas bi vas međutim, mogle iritirati i uznemiravati vaše sopstvene misli. Plašite se da vaše bogatstvo neće večno trajati? Ne paničite. Tako ne možete ništa promenit,i a i pred vama je sjajan period.

Riba

Ovih dana vaša intuicija je jača nego obično, a to će se danas naročito odraziti. Izuzetno ste spiritualni, inteligentni i metafizički nastrojeni. Vodite računa da ne odlutate previše i ne napravite štetu po pitanju realnih i svakodnevnih dešavanja. Dan nije povoljan za putovanja. Ako ste nešto planirali, bolje ostavite za neku drugu priliku.

Izvor: horoskopius.com
Foto:Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter