Izvor:
10.06.2016 u 15:48
0

TRIKOVI ZA OČARAVAJUĆI IZGLED: Budite prelepe i sa MALO šminke!

Drage dame, nije potrebno imati na licu mnogo šminke da biste izgledale privlačno i impresivno. Prirodna lepota je uvek u prednosti, a malo maskare i sjaja na ustima vam daje osvežavajući izgled. Takođe, što manje kozmetike na licu imate, osećaćete se bolje, a u vrelim letnjim danima neće morati da razmišljate o tome da li će vam se šminka razmazati.

Nekoliko trikova će vam pomoći da izgledate očaravajuće!

Svežiji izgled

Ako se borite sa tamnim krugovima oko očiju ne smete zaboraviti korektor. Bolje je da odaberete proizvod koji će posvetliti vašu kožu. Koristeći malu četkicu, primjenjujte kozmetiku ispod donjeg kapka, prema obrazu i formirajte oblik slova V. Zatim utrljajte u celini.

Senzualni izgled

Ne treba vam masa senki za oči da dobijete tajanstveni pogled – dovoljan vam je crni krejon. Povucite liniju tačno na unutrašnjoj strani kapka i povežite u uglovima očiju. Tako ćete najbolje naglasiti vaše oči.

Usne na jednostavan način

Da bi naglasili stav naravno da vam je potreban karmin. Međutim, njegova upotreba zahteva često komplikovane procedure popravljanja. Potreban vam je brži efekat, koji ne zahteva puno popravke? Nabavite ruž ili sjaj za usne u olovci. To će dati jasne boje usnama, ali bez čestih pogleda u ogledalo.

Glatka koža

Nekoliko slojeva pudera, nanešeni jedni na druge mogu da izgledaju neprirodno. Umesto toga, koristite sunđer koji će omogućiti da se čak i mala količina tečnosti tečno topi na koži, i pokrije svaka nepravilnost i nedostaci. Nanesite puder od centra lica, postepeno prelazeći ka spolja. Tako možete računati na prirodnu glatkoću.

Happytv.tv
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter