Izvor:
04.06.2016 u 18:17
0

SAMO JEDAN SASTOJAK VAM TREBA: Evo kako najlakše da skinete VODOOTPORNU šminku!

Volite da se šminkate svakoga dana, ali vam je najteže skidanje te šminke i čišćenje lica? Sama rukavica nije uvek pogodna za skidanje maskare, pudera i karmina jer vremenom može da vam ošteti kožu, dok različita sredstva mogu biti skupa, često nepristupačna prosečnim ljudima. Sapun, takođe, može se koristi, ali je i on jak za svakodnevnu upotrebu.

Bilo da na licu imate šminku koja se teže skida ili vodootpornu, jedan od najboljih kućnih sastojaka koji vam može pomoći jeste maslinovo ulje! Potrebni su vam samo tuferi ili obična vata i nekoliko kapljica ulja. Međutim, ako ne volite ovo ulje, jako vam je ili vam jednostavno smeta, možete probati i ricinusovo, koje je inače savršeno i za kosu.

Uglavnom, najbolje je okrenuti se nekim prirodnim preparatima i kućnim radinostima kada su vam određeni proizvodi nepristupačni, jer nam je priroda toliko toga pružila i mnogo toga možemo iskorsititi kako za negu lica i tela, tako i za detoksikaciju organizma i očuvanje celokupnog zdravlja.

Happtv.tv
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter