Izvor:
01.11.2019 u 20:23
0

IZGLEDAJTE SENZUALNO: OVO je nova kolekcija veša koja će vas ostaviti bez daha!

Sa dolaskom jeseni i hladnijih dana stiže nova Bonatti kolekcija veša i spavaćeg programa, Jesen/Zima 2019. koja odiše toplinom, romantikom i senzualnošću.

Prateći svetske trendove, Bonatti je i ove godine odabrao najbolje, a ostao veran svom stilu i najkvalitetnijim materijalima. Tako su i za ovu kolekciju odabrani najfiniji pamuk, elegantni saten i mekana viskoza za nežan dodir na koži, senzualan izgled i osećaj besprekorne udobnosti.

Udoban ženski donji veš i push-up grudnjaci, grudnjaci bez bretela, grudnjaci bez punjenja, nežne pidžame i topli ogrtači spremni su da stvore osećaj ušuškanosti i topline. Novi stilovi odišu ženstvenošću, ali garantuju komfor. Zavodljive satenske spavaćice i kimono ogrtači dolaze u bojama vina, kraljevsko plavoj, teget, sa romantičnim motivima koji svakoj ženi pružaju dozu elegancije.

Kao i svaka kolekcija i ova je obogaćena raskošnom i delikatnom čipkom koja krasi mnoge modele. Neizostavni su modeli od crne i bele čipke koji uvek izgledaju zavodljivo i odlično se kombinuju. Čipkani donji veš neizostavn je deo i ove Bonatti kolekcije.

Muški modeli za jesen i zimu napravljeni su da pruže udobnost i lagodan osećaj. Muški slip donji veš, bokserice i veliki izbor majici, namenjeni su aktivnom muškarcu. Muške pidžame takođe dolaze u različitim dezenima i jesenjim bojama. Osim atraktivnih motiva za mlade, muški donji veš, muške majice i spavaći program izrađeni su i za one koji vole neprolaznu klasiku.

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter