Izvor:
09.09.2019 u 00:35
0

ŠMINKA U ČETRDESETIM: Ovi trikovi će vas PODMLADITI! (FOTO)

Čini se da je nakon tridesetpete sve što žena želi da izgleda mlađe i svežije, a to će naravno postići adekvatnom negom kože tela i lica, ali i pomoću doređenih make up trikova, koji savršeno prekrivaju prve znake starenja.

Uz važne beauty savete, da pijete dovoljno vode, spavate dobro i hranite se zdravo, uvrstite u svoju rutinu i par make up trikova, koji će vam pomoći da izgledate mladoliko, sveže, negovano i zanosno!

1. Zaboravite šljokice

Gliteri i šljokice imaju tendenciju da se uvuku i u najsuptilnije borice i tako ih dodatno naglase, pa bi ih trebalo izbegavati, bez obzira što su ove sezone vodeći make up trend.

2. Koristite puder sa reflektujućim česticama

Najbolji saveznik u kreiranju mladolikog make up looka definitivno je tečni puder sa reflektujućim česticama. Ovakvi puderi daju utisak prirodnog, zdravog sjaja kože, a kako biste im povećali pokrivnu moć nanesite ih beauty blenderom.

3. Uvijte trepavice

Ako želite da vaše oko izgleda otvoreno, budno i mladoliko, uvijte trepavice, kako biste dodatno otvorili oko i dodajte malo maskare za dužinu i volumen.

4. Bela olovka za vodenu liniju

Uz uvijene trepavice, bela olovka će vašem oku dati dublju dimenziju, pa će ono izgledati otvorenije i budnije.

5. Pustite obrve

Tanke obrve ne samo da su odavno ostale u prošlosti, već vas čine i dodatno starijima, nego što jeste. Pustite obrve, ali ih oblikujte tako da vam savršeno uokvire lice. Nema potrebe za iscrtavanjem, samo ih raščešljate i fiksirajte gelom za obrve, jer nema ničeg lepšeg od prirodnog looka.

6. Rumenilo

Malo rumenila na vašim obrazima daće dodatnu svežinu vašem licu. Odaberite kremasto rumenilo, koje će pored boje vašem licu dati i prirodni sjaj, dobro ga izblendajte i odlučite se za što prirodniju, ružičastu nijansu.

7. Olovka umesto ruža za usne

Dok se ruž može razliti i tako dodatno istaći bore oko usana, olovka će precizno ispratiti i naglasiti liniju usana, dati im volumen i držati sve na mestu tokom celog dana.

Izvor:nadlanu.com
Foto: Žena Blic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter