Izvor:
07.09.2019 u 13:49
0

RECITE ZBOGOM MINIMALIZMU: Otkrivamo šta je vodeći trend ove jeseni!

Ove jeseni, jedan od vodećih trendova biće modni maksimalizam. Čini se da basic komadi i moto “manje je više”, polako padaju u zaborav, a da će se modni fokus ove sezone zaustaviti na trendovima koji nude mnogo više!

Naravno, minimalizam je konfor zona, za one nešto nesigurnije u svoje modne izbore, ali ove sezone dozvoljeno je nešto hrabrije eksperimentisanje različitim modnim trendovima i stilovima.

Ove jeseni birajte jarke boje, upečatljive krojeve i što raznobojnije dezene!

Pomešajte sve

Cilj modnog maksimalizma je da budete upadljivi i da eksperimentišete, s toga hrabro kombinujte, različite krojeve, boje i printove, jer ovoga puta “više je više”! Slobodno kombinujte različite dezene, a ako se odlučite za monohromatizam, birajte različite teksture, čipke, rese, pa čak i šljokice u određenoj boji, sve je dozvoljeno!

Aksesoari imaju ključnu ulogu

Ponekad detalji igraju mnogo veću ulogu od same odeće, jer detalji mogu transformisati i najjednostavniju modnu kombinaciju. Jednostavne odevne kombinacije podignite nizom ogrlica, upadljivim sunčanim naočarama i predimenzioniranim minđušama!

XXL komadi

Najbolji način da isprobate modni maksimalizam, svakako je voluminozni stil, u kome svaka od nas uživa tokom jeseni. Oversize džemperi, kabasti kaputi i upečatljive košulje sa glomaznim rukavima su definitivno sva što vam treba da biste bile trendi.

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter