Izvor:
06.09.2019 u 19:04
0

VODIČ KROZ JESENJI MAKE-UP: Ostavite neutralne nijanse po strani, spremite se za OVO!

Oprostite se od kože “okupane suncem” i neutralnim makeup stilovima, a pozdravite narandžaste tople nijanse i tamne boje za usne. U nastavku vam otkrivamo kako da postignete najbolje jesenje makeup izglede koji će istaći vašu prirodnu lepotu i učiniti da izgledate savršeno spremno za svaku situaciju.

Ne zaboravite na hidrataciju

Kako se vreme brzo menja, važno je da kožu održavate hidriranom, pogotovo ako je sklona isušivanju. Zapamtite da na početku makeup rutine hidrirate kožu sa malo kreme, zahvaljujući kojoj će vam šminka stajati tokom čitavog dana kao da ste je tek naneli. Takođe ne zaboravite da uradite piling usana kako bi bile što mekše i lepše za nanošenje ruža.

Držite se toplih nijansi

Suprotno od vremena koje postaje hladnije, vi treba da birate što toplije nijanse poput narandžastih, braon, crvenih, bakarnih, zlatnih. Ove boje će se slagati uz sezonu vatrenih listova i bundeva, a istaći će i vaš lep ten i boju očiju.

Kombinacija koju mi preferiramo se sastoji iz crvenih i žutih tonova koji evociraju na zalazak sunca.

Ajlajner

Ove jeseni ajlajner ne treba da bude suptilan! Dajte izvučenoj liniji malo debljine i dužine i učinite da bude oštra. Ovakav makeup je idealan za dame koje ne vole da mešaju različite nijanse senki.

Stavite fokus na usne

Upadljive usne su detalj koji definiše jesenje makeup trendove. Tamno crvene, pink, braon i nijanse šljive na usnama su savršene za sve chic dame koje vole da eksperimentišu, ali i da budu u centru pažnje. Za efekat većih usana pomešajte svetle i tamne nijanse ruža – tamnu nanesite na spoljni deo usana, a na sredinu svetlili pa blendujte boju tako da napravite ombre efekat koji će usne učiniti većim.

Obrazima dajte nežni roze ton

Ne plašite se da ove jeseni unesete malo nežnijeg tona u vaš look, a u tome vam može pomoći roze ili rumenilo u nijansi breskve. Mat ili sjajno – ne možete da pogrešite ni sa jednim.

Obrve – guste i razbarušene

Umesto tankih i zaglađenih, ove jeseni su popularne guste i razbarušene obrve. Upotrebite gel i malo senke za obrve i učinite ih upravo takvim. Videćete koliko mogu unaprediti vaš izgled.

Ženski Magazin
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter