Izvor:
02.09.2019 u 16:49
0

JEDNOSTAVNE I EFEKTNE FRIZURE: Savršene su za posao i večernje izlaske! (FOTO)

Kad nemamo inspiracije za frizuru, volimo zaviriti na Instagram profil Kristin Ess koja nas uvek oduševi svojim idejama pa ih momentalno poželimo i sami isprobati. Kristin je hair stilistkinja, influenserka i suosnivačica The Beauty Departmenta. Ima više od dvadeset godina iskustva tako da apsolutno verujemo da je sve što ona predloži #hairgoals. Kristin ima i genijalne predloge za chic večernje frizure, a mi se bacamo na isprobavanje i traženje one koja je idealna za nas!

Ako želite da vas primete, izaberite upečatljive ukosnice

Odlična stvar kod frizura koje ona stilizuje je ta što su frizure stvarno jednostavne – dok je za jedne potrebna tek četka, za druge će vam trebati marama, mašna, ukosnica ili šnalice za kosu. Upravo su šnalice za kosu veliki ovosezonski trend pa se mogu kupiti u različitim high street prodavnicama. Najpopularnije su one s perlicama, šnale u raznim bojama koje podsećaju na one koje smo nosili kao deca te šnale s natpisima gradova – Paris, London, Tokyo, New York… Takve su frizure najbolji primer jednostavnosti i efektnosti u jednom.

Kristin ima i web shop na kom je moguće kupiti proizvode za kosu s njenim potpisom, ali i “gadgete” za kosu koje je nedavno predstavila. Kako sama kaže, sve je počelo s jednostavnom idejom: želela je napraviti pristupačnu kolekciju luksuznih proizvoda za kosu koji će svakome dati šansu da napravi modernu, savršeno-nesavršenu frizuru. Svaki se proizvod može koristiti samostalno ili kombinovati s proizvodom nekog drugog brenda. Na poleđini svakog navedeni su tips and tricks. Kristin kaže da nikad nije bilo jednostavnije napraviti svež, a istovremeno klasičan izgled, a ove frizure to definitivno potvrđuju.

Super stvar je što ovakve frizure jednako dobro pristaju svim stilovima – mogu se kombinovati uz elegantne haljine, ali i za izlaske kad su na rasporedu skinny džins u kombinaciji s otkačenim topom i vrtoglavo visokim štiklama.

Izvor:cosmopolitan.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter