Izvor:
22.05.2019 u 18:11
0

OBRE I BALEJAŽ SU TOTALNA PROŠLOST: Ovo je frizura za kojom ćete poludeti!

Frizer Aleksandar Blagojević otkrio nam je trend u bojenju kose koji iz Amerike tek treba da stigne u Srbiju. Zaboravite na pramenčiće i balejaž, ovo ćete uskoro svi želeti da nosite.

Aleksandar Blagojević, poznati frizer poreklom iz Srbije koji je ekskluzivno u intervjuu za "Ženu" otkrio kako je pravio frizuru Megan Markl, odao nam je i tajnu koji će to trend u farbanju kose vladati sezonom koja je pred nama, a to je takozvani INSTAVINTAGE.

– To je globalni trend koji je baziran na sedamdesetim godinama. Razlika je u tome što koristimo tehnike i tehnologiju iz 2019. da proizvedemo nesto iz sedamdesetih pa je rezultat svež – objašnja ovaj slavni frizer.

Boje za kosu u svim kategorijama od tamnih do svetlih su color-block, umesto sitnih pramenova ili balejaža. Kosa je malo više ispranog izgleda ali je i dalje stilizovana i lepo isfenirana.

– Frizura je poruka koju šaljemo ljudima oko sebe, i ja verujem da treba da izgleda kao da nam je stalo da ona bude dobra i pozitivna – zaključuje Aleksandar.

Izvor: bliczena
Foto: Instagram/printscreen/alexandarsalon

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter