Izvor:
14.05.2019 u 05:57
0

ŽELITE PODIGNUTE I ČVRSTE GRUDI: Ove vežbe za mesec dana mogu da naprave čudo!

Ne, nije nemoguće da povećate obim grudi uz fizičke vežbe! Ipak, ne treba mešati pojmove – mišići grudi i mlečne žlezde. Dok mlečne žlezde, sem hirurškim putem, ne možete da povećate na prirodan način, to sa mišićima grudi nije slučaj.

Moguće je i realno povećati i zategnuti mišiće grudi – adekvatne fizičke vežbe daće sjajne rezultate i nezavisno od veličine grudi pomoći će vam da one izgledaju lepše, negovanije i “raskošnije”.

Možda vas neke od vežbi iz ovog programa i začude, ali verujete – sve se isplate.

1.Jedna od efikasnih vežbi za uvećanje obima grudi jesu sklekovi. Rade se u tri serije po 15 do 20 ponavljanja

2. Najefikasnije vežba za povećanje grudi je sledeća. Potrebno je da legnete na pod ili još bolje loptu i podižete tegove.Radi se u tri serije po osam do 10 ponavljanja. Tegovi ne treba da budu preteški.

3. Vežba kojom se dobija jasna kontura grudi se radi isto kao i prethodna, s tim što su ruke u raširenom položaju i koristite obe ruke u isto vreme. Radi se u tri serije po 15 do 20 ponavljanja.

Pre nego što se bacite na ove vežbe, uradite kratko zagrevanje. Potrebno je da ovaj program ponavljate od 2 do 3 puta nedeljno, ali nikada dva dana za redom.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter