Izvor:
06.05.2016 u 15:36
0

MODNI PROMAŠAJ: Nećete verovati da je ONA predmet kritike (FOTO)

Kao što nam je već poznato, svečanosti “Met Gala“ prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti iz sveta glume, modelinga i slično.

Međutim, ono što je malo ko očekivao jeste modni promašaj ikone stila Sare Džesike Parker. Ona se našla “na meti“ jedne modne blogerke koja ju je optužila da je promašila temu što se tiče odevne kombinacije.

Ne možete me optužiti da ne pratim pomno temu i da je ne poštujem. Moj tim i ja vrlo ozbiljno shvatamo ovo dešavanje svake godine i mislim da drugačije ne bismo ni mogli. Nismo želeli da jednostavno fizičku tehnologiju primenimo na mene, već smo hteli da to bude na primer tehnologija misli – ubrzo je odgovorila Sara.

Naime, glumica je sve iznenadila kada se pojavila na crvenom tepihu u odelu sa kapri pantalonama, umesto glamurozne toalete sa elementima teme večeri “Moda u doba tehnologije“.

HappyTv.rs
Foto: TwitterVanityFair/usweekly

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter