Izvor:
17.09.2016 u 20:20
0

DEPILIRANI ILI DLAKAVI? Evo kakve MUŠKARCE žene više vole!

Pravilo potpunog odsustva dlaka sa ženskog tela, odavno je uvedeno. Ali evolucijom mode i samog čoveka, depiliranje grudi, leđa, i ostalih delova tela postalo je trend i kod muškaraca. A evo kakav jestav žena na ovu temu, i šta one u stvari vole.

Velika brada, dlakava prsa, žbunje stidnih dlaka ili potpuno glatko obrijani testisi – momci možda trpe čupanje dlaka iz skroz pogrešnih razloga: za utehu ili da bi se osetili svežije u određenim područjima. Ali, ima jedna važna stvar koju muškarci opet nisu uzeli u obzir – nemaju pojma šta žene žele da oni urade sa svojim dlakama?

Koristeći lutke s dlakama zalepljenim po njima, ekipa “Glamoura Hufifngton Posta” zatražila je mišljenje 3 žena o muškim dlakama i negovanju tih “izraslina”, prenosi NetHr.

Ispalo je da momci mirne duše mogu da preskoče uklanjanje dlaka, i to ne samo tamo dole. Ove tri žene vole kad je namuškarcu sve prirodno.

Ono što mi se sviđa na muškarcu je zapravo samo to – izjavila je jedna od njih, pokazivajući na lutku s punom bradom, pazuhom punih dlaka, dlakavim grudima i neobrijanim stidnim dlakama. U redu, malo je ipak skratila brkove zbog “pristupa”.

Dupli standard

Ali, kada su dame govorile o svom telu, ilustrirale su zanimljivu istinu o ulogama polova i očekivanjima lepote: isti standard koji važi za muškarce koji se ne briju, takođe važi i za žene koje se briju.

Muškarci se danas suočavaju s istim pritiskom kao i žene. Oni moraju biti dlakavi, imati dobru bradu, a žene moraju biti glatke, dupli standardi – izjavila je jedna od žena.

HappyTv.rs
Foto: salon.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter