Izvor:
06.09.2016 u 19:33
0

PRVI PUT U ISTORIJI: Krunu Mis Amerike će poneti LEZBEJKA?! (VIDEO)

Svet će za vikend možda po prvi put moći da vidi Mis Amerike koja je lezbejka!

Jedna od kandidatkinja koje će se takmičiti za prestižnu lentu je misica iz Misurija koja se zove Erin O' Flaerti i javno se deklariše kao gej osoba.

Ja sam prva deklarisana lezbejka koja se takmiči za Mis, pa sam zbog toga veoma uzbuđena – rekla je Erin u nedavnom intervjuu.

Ona je dodala da je ovo istorijska prilika za nju, kao i da će na taj način biti još "vidljivija" u gej zajednici, pa tako i moći da pomogne u rešavanju nekih problema.

Izbor za Mis Amerike održava se ovog vikenda u Atlantik Sitiju u državi Nju Džerzi, a na njemu će se takmičiti devojke iz svih pedeset zemalja, kao i iz Puerto Rika i distrikta Kolumbija.

Pogledajte kako izgleda Erin O' Flaerti i za šta će se ona zalagati.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/ Miss Missouri

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter