Izvor:
02.11.2019 u 20:18
0

PRIPAZITE ŠTA PIJETE: Ukoliko ste malokrvni, OVO morate da izbegavate!

Zeleni čaj zahvaljujući brojnim antioksidansima ima veliki uticaj na zdravlje i smatra se odličnim izborom za ljude koji žele da budu u odličnoj formi, da sačuvaju pamćenje i zaštite imunitet.

Međutim, sa konzumiranjem ovog napitka moraju da budu oprezne osobe koje pate od malokrvnosti jer tanini u zelenom čaju mogu da spreče apsorpciju gvožđa, jer je telo manje sposobno da ga "obradi" iz biljnih izvora.

Sa ispijanjem ovog čaja na oprezu moraju da budu i osobe koje imaju neku od autoimunih bolesti. Zdrave osobe zeleni čaj ne smeju da piju na prazan želudac, a poželjno je da se dnevno ne konzumira više od četiri šoljice ovog napitka.

Izvor: nadlanu.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter